Omdøbning af printeren

Du kan ændre det printernavn, der vises under AppleTalk. Hvis du slutter flere printere til netværket, skal du give dem forskellige navne, så du kan skelne dem fra hinanden. Hvis flere printere har det samme navn, vises et tal ud for printernavnet under [Vælger].

Vigtigt

Mac OS

1. Klik på [Omdøb printer...] i menuen [Filer].

2. Indtast et nyt navn i feltet [Nyt navn:].

3. Klik på [Omdøb].

Printernavnet ændres.

4. Klik på [OK].

5. Klik på [Vælger] i Apple-menuen.

6. Klik på ikonet [AdobePS].

7. Vælg den printer, hvis navn du ændrede, og luk derefter dialogboksen [Vælger].

Hvis der er flere AppleTalk-zoner, skal du vælge den zone, som maskinen hører til.

Mac OS X

1. Klik på [Omdøb printer...] i menuen [Filer].

2. Indtast et nyt navn i feltet [Nyt navn:].

3. Klik på [Omdøb].

Printernavnet ændres.

4. Klik på [OK].

5. Klik på [Vælg printer...] i menuen Printer Utility for Mac.

6. Vælg zonen for den Macintosh, der bruges, på listen [Tilgængelige netværkszoner:].

7. Vælg den printer, hvis navn du ændrede, på listen [Tilgængelige printere:], og klik derefter på [Vælg].