Farvekontrol

Brug denne til at vælge, om farverne i dokumentet skal justeres før udskrivning, så den udskrevne side stemmer mere overens med farverne på skærmen.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

Fanen [Udskriftskvalitet].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

Klik på [Avancerede indstillinger...] på fanen [Farve] i dialogboksen Udskriftsindstillinger, og vælg derefter indstillingen i rullelisten [ICM-metode] og [ICM-type].

Windows NT 4.0

Denne funktion er ikke tilgængelig.

Mac OS

[Farve] på fanen [Farvetilpasning] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

Denne funktion er ikke tilgængelig.

Billedfarvekontrol

Vis dialogboksen Billedfarvetilpasning, og klik på denne knap for at angive nøjagtigt, hvordan farverne på skærmen skal justeres før udskrivning.