Farvetilstand

Brug denne til at vælge, om dokumentet skal udskrives i farve eller i sort-hvid.

Følgende tabel viser de faner eller menuer, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Farve/sort-hvid:] på fanen [Opsætning].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Farvetilstand] på fanen [Farve] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Farvetilstand] under [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Farvetilstand] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Farvetilstand] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.

Du kan vælge følgende indstillinger:

Farve

Udskriver farvedokumenter i fuld farve.

Bemærk

• Farvebilleder udskrives med CMYK-toner, cyan, magenta, gul og sort. CMYK er tre primære subtraktive farver.

• Hvis du vil justere udskrivningsfarven, kan du justere indstillingerne i dialogboksen Avanceret, som du kan få adgang til fra knappen Avanceret i fanen [Papir/Kvalitet].

Sort og hvid

Udskriver alt, herunder farvedokumenter, i sort-hvid. Udskrivning med Sort og hvid er hurtigere end farveudskrivning. Hvis du vil stoppe udskrivning af sorte og hvide områder med CMYK-toner, skal du vælge [Sort og hvid] i printerdriveren og i programmet.

Bemærk

• Hvis du bruger Windows 95/98/Me, kaldes denne tilstand "Farve/sort-hvid:".