Rotér 180 grader

Brug denne funktion til at rotere udskriftsbilledet 180 grader.

Følgende tabel viser, hvor du kan vælge denne funktion.

Windows 95/98/Me

[Rotér 180 grader:] på fanen [Opsætning].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Rotér 180 grader] under [Papirretning] på fanen [Papir/Kvalitet] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Rotér 180 grader] i [Printerfunktioner] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret].

Mac OS

[Rotér 180 grader] i [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Rotér 180 grader] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.