Tilpas til papir

Hvis dokumentformatet og papirformatet ikke er ens, skal du angive, om der skal udskrives i overensstemmelse med papirformatet eller ej.

Windows 95/98/Me

[Tilpas til udskriftsformat:] på fanen [Papir].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Tilpas til papir] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Udskriftsindstillinger.

Windows NT 4.0

[Tilpas til papir] under [Dokumentindstillinger] på fanen [Avanceret] i dialogboksen Dokumentstandarder.

Mac OS

[Tilpas til papir] under [Printerspecifikke indstillinger] i dialogboksen til udskrivning.

Mac OS X

[Tilpas til papir] på fanen [Funktioner x] under [Printerfunktioner] i dialogboksen til udskrivning.

[Anmod bruger]

Udskrivningen udføres, sådan så formatet på det dokument, der skal udskrives, ikke ændres.

[Nærmeste format og skalering]

Hvis papirformatet er mindre end det valgte papirformat, formindsker driveren udskriftsformatet.

Hvis papirformatet er større end formatet på det dokument, der skal udskrives, vil udskriften ikke passe til papirformatet.

[Nærmeste format og beskæring]

Hvis papirformatet er mindre end formatet på det dokument, der skal udskrives, tilpasses udskriften, så den passer til papirformatet.