Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2, Windows NT 4.0

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer] i programmet.

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Højreklik på printerikonet, og klik derefter på [Udskriftsindstilling] i kommandomenuen.

Hvis du bruger Windows 2000, skal du vælge printer og derefter udføre følgende trin.

Hvis du bruger Windows XP eller Windows Server 2003/2003 R2, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Indstillinger].

Hvis du bruger Windows NT 4.0, skal du vælge printeren og derefter klikke på [Egenskaber...].

3. Klik på fanen [Job/Log].

4. Klik på [Dokumentserver] på listen [Jobtype:].

5. Indtast et bruger-id, filnavn og password i den dialogboks, der vises. Filnavnet og passwordet er valgfrie.

6. Klik på [OK].

Hvis du bruger Windows 2000, skal du udføre følgende trin.

7. Start udskrivningen fra dialogboksen [Udskriv] i programmet.