Installation af ekstraudstyr

Hvis du vil bruge det installerede ekstraudstyr korrekt, skal du først installere printerdriveren. Hvis ekstraudstyret ikke genkendes, kan du ikke bruge det, selvom det fysisk er installeret. Fremgangsmåden til installation af en printerdriver varierer afhængigt af operativsystemet.

Windows

Vigtigt

• Hvis dit system er Windows 2000, Windows XP Professional eller Windows Server 2003/2003 R2, kræver ændring af printerdriverindstillinger printeradministratorrettigheder. Medlemmer af administrator- og superbrugergrupper har som standard printeradministratorrettigheder. Når du ændrer printerdriverindstillinger, skal du logge på med en konto, der har printeradministratorrettigheder.

• Hvis dit system er Windows NT 4.0, kræver ændring af printerdriverindstilling Fuld kontrol. Medlemmer af administrator-, serveroperatør-, udskriftsoperatør og superbrugergrupper har som standard Fuld kontrol. Når du ændrer printerdriverindstillinger, skal du logge på med en konto, der har Fuld kontrol.

• Hvis du bruger Adobe PageMaker 6.0, 6.5 eller 7.0 med Windows 95/98/Me/2000/XP, Windows Server 2003/2003 R2 eller Windows NT 4.0, skal du installere ekstraudstyret i udskriftsdialogboksen i Adobe PageMaker.

Du kan installere tilbehøret med følgende faner.

Windows 95/98/Me

[Valg] i fanen [Tilbehør].

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003/2003 R2

[Installerbare indstillinger] på fanen [Enhedsindstillinger].

Windows NT 4.0

[Installerbare indstillinger] på fanen [Enhedsindstillinger] i dialogboksen Egenskaber.

Mac OS

Til ethernet, [Vælger] i menuen Apple. Til USB, [Skift indstilling] i menuen [Udskriver] for at åbne printeren på skrivebordet.

Mac OS X

[Indstil printer...] i [Print & fax] for at åbne Systemindstillinger.

Bemærk

• Hvis du vil installere ekstraudstyr, skal du åbne printerdriveren fra Windows. Du kan ikke installere ekstraudstyr, hvis du åbner printerdriveren fra et program.

Mac OS

Vigtigt

• Hvis du anvender Mac OS X, kan denne funktion ikke bruges.

Du kan installere alt ekstraudstyr ved hjælp af dialogboksen [Vælger].

Reference

• Se Valg af indstillinger til ekstraudstyr til printeren, Installation af ekstraudstyr eller Installation af ekstraudstyr for at finde den installationsmetode, der passer til dit udskrivningsmiljø.