Brug af Bonjour (Rendezvous)

Følg fremgangsmåden nedenfor for at udskrive med Bonjour (Rendezvous) under Mac OS X 10.2.3 eller nyere. Ethernet- og trådløse LAN-forbindelser kan også bruges.

1. Start Printer Setup Utility.

2. Klik på [Tilføj].

Mac OS X 10.4 eller nyere

Klik på en printer, der har "Bonjour" angivet i kolonnen "Forbindelse".

Hvis zonen er angivet, skal du klikke på [Flere printere...] og derefter vælge zonen fra den anden pop-up-menu.

Andre Mac OS X

Klik på [Rendezvous] i pop-up-menuen.

Hvis der er angivet en zone, skal du vælge den i den anden menu, der vises.

3. Vælg navnet på den tilsluttede printer på listen over printermodeller, og klik derefter på [Tilføj].

Under Mac OS X 10.4 eller nyere vises vinduet Installerbare indstillinger. Vælg den indstilling, du vil installere, og vælg derefter en passende indstilling til den, og vælg derefter [Fortsæt].

4. Afslut Printeropsætning.