Valg af printerindstillinger fra et program

Du kan vælge printerindstillinger til et bestemt program.

Hvis du vil vælge printerindstillinger til et bestemt program, skal du åbne dialogboksen [Udskriftsindstillinger] fra det pågældende program. I det følgende forklares, hvordan der vælges indstillinger til programmet WordPad, som leveres med Windows XP.

1. Klik på [Udskriv...] i menuen [Filer].

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg den printer, du vil bruge på listen [Vælg printer], og klik derefter på [Egenskaber].

3. Vælg de nødvendige indstillinger, og klik derefter på [OK].