Valg af printerindstillinger fra et program

Du kan vælge printerindstillinger til et bestemt program.

Hvis du vil vælge printerindstillinger til et bestemt program, skal du åbne dialogboksen med printeregenskaber fra det pågældende program. I det følgende forklares, hvordan indstillinger vælges for programmet WordPad, der leveres med Windows 95/98/Me.

1. Klik på [Udskriv] i menuen [Filer].

Dialogboksen [Udskriv] vises.

2. Vælg den printer, du vil bruge, på listen [Navn], og klik derefter på [Egenskaber].

Dialogboksen Printeregenskaber vises.

3. Vælg de nødvendige indstillinger, og klik derefter på [OK].

4. Klik på [OK] for at starte udskrivningen.