Understøttede profiler

Følgende profiler understøttes:

Begrænsninger på SPP, HCRP

• Der kan højst være tilsluttet to Bluetooth-adaptere eller computere med Bluetooth samtidig via Bluetooth-interfacet: en via SPP og en via HCRP.

• Hvis du tilsluttet mere end én Bluetooth-adapter eller computer med Bluetooth samtidig, vælges den første enhed, der opretter forbindelse. Når du vælger forbindelsen mellem de andre enheder, skal du annullere den forbindelse, der først blev oprettet.

• En SPP-forbindelse understøtter ikke tovejskommunikation.

• En HCRP-forbindelse understøtter tovejskommunikation.

Begrænsninger på BIP

• Til en BIP-forbindelse skal et modul, der omfatter PostScript 3, være installeret i maskinen.

• Der kan kun tilsluttes én Bluetooth-adapter eller Bluetooth-computer via BIP.

• Der kan kun udskrives JPEG-billeder med BIP.

• Brugerkoder er deaktiverede, når der bruges BIP.

• Du kan ikke udskrive, hvis der er fastsat begrænsninger for udskrivningsfunktionerne.

• Ikke alle printere understøtter BIP.

Vejledningerne i denne vejledning vedrører udskrivning via HRCP. Hvis du vil udskrive via SPP eller BIP, skal du se hjælpen til den Bluetooth-adapter, du vil bruge, eller Microsofts hjemmeside.