Installation af PostScript 3-printerdriveren (Windows XP, Windows Server 2003/2003 R2)

Vigtigt

1. Luk alle åbne programmer.

2. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et interfacesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

Printerdriveren med det valgte sprog vil blive installeret. Den engelske printerdriver installeres, når følgende sprog vælges: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4. Klik på [PostScript 3-printerdriver].

Guiden Tilføj printer starter.

5. Klik på [Næste >].

6. Klik på [Lokal printer tilsluttet til denne computer], og klik derefter på [Næste >].

7. Vælg den port, du vil bruge, og klik derefter på [Næste >].

Der vises en dialogboks, hvor du skal vælge printerproducent og modelnavn.

8. Vælg navnet på den maskine, hvis driver du vil installere, og klik derefter på [Næste >].

9. Klik på [Luk] for at lukke dialogboksen [Printerport].

10. Klik på [Næste >].

11. Ret printernavnet, hvis du vil, og klik derefter på [Næste >].

12. Vælg, om printeren skal deles, og klik derefter på [Næste >].

13. Angiv, om der skal udskrives en testside, og klik derefter på [Udfør].

Nu starter installationen af printerdriveren.

14. Genstart computeren for at fuldføre installationen.