Installation af PostScript 3-printerdriveren (Windows 2000)

Vigtigt

1. Luk alle åbne programmer.

2. Sæt cd'en i cd-rom-drevet.

Installationsprogrammet starter.

3. Vælg et interfacesprog, og klik derefter på [OK].

Standardindstillingen er English.

Printerdriveren med det valgte sprog vil blive installeret. Den engelske printerdriver installeres, når følgende sprog vælges: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce,

4. Klik på [PostScript 3-printerdriver].

Guiden Tilføj printer starter.

5. Klik på [Næste >].

6. Klik på [Lokal printer], og klik derefter på [Næste >].

7. Klik på [Opret en ny port:].

8. Klik på [LPR-port], og klik derefter på [Næste >].

9. Indtast printerens IP-adresse i feltet [Navn eller adresse på server med lpd].

10. Indtast "Ip" i feltet [Navn på printer eller printerkø på den server], og klik derefter på [OK].

11. Kontroller, at navnet på den maskine, hvis driver du vil installere, er valgt, og klik derefter på [Næste >].

12. Ret printernavnet, hvis du vil, og klik derefter på [Næste >].

Marker afkrydsningsfeltet [Ja] for at konfigurere printeren som standardprinter.

13. Angiv, om printeren skal deles, og klik derefter på [Næste >].

14. Angiv, om der skal udskrives en testside, og klik derefter på [Næste >].

15. Klik på [Udfør].

Nu starter installationen af printerdriveren.