Sådan aktiveres Genoptag udskrivning/Paralleludskrivning

Hvis der ikke er nogen indstillinger tilgængelige på fanen [Genoptag/paralleludskrift], skal du følge nedenstående procedure.

1. Start DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client, og højreklik derefter på ikonet for DeskTop Binder-SmartDeviceMonitor for Client på proceslinjen.

2. Klik på [Udvidede egenskaber indstillinger], og marker derefter afkrydsningsfeltet [Indstil Genoptag udskrivning/Paralleludskrivning for hver port].

3. Klik på [OK] for at lukke dialogboksen [Udvidede egenskaber indstillinger].