Symboler

Denne vejledning anvender følgende symboler:

ADVARSEL

FORSIGTIG

Vigtigt

Angiver punkter, som du skal være opmærksom på, når du bruger maskinen, og forklaringer på sandsynlige årsager til papirstop, beskadigelse af originaler eller tab af data. Sørg for at læse disse forklaringer.

Bemærk

Angiver yderligere forklaringer af maskinens funktioner og instruktioner i løsning af brugerfejl.

Reference

Dette symbol findes i slutningen af afsnittene. Det angiver, hvor du kan finde yderligere relevant information.

[ ]

Angiver navnene på taster, der vises på maskinens displaypanel.

Angiver navnene på taster på maskinens betjeningspanel.