Vejledninger til denne maskine

Læs de vejledninger, der er relevante for, hvad du ønsker at udføre med maskinen.

Vigtigt

Om maskinen

Sørg for at læse Sikkerhedsoplysninger i denne vejledning, før du anvender maskinen.

Denne vejledning indeholder en introduktion til maskinens funktioner. Den forklarer også betjeningspanelet, forberedelsesprocedurer for anvendelse af maskinen, hvordan tekst indtastes, samt hvordan de medfølgende cd-rom'er installeres.

Fejlfinding

Indeholder en vejledning til løsning af almindelige problemer og forklarer udskiftning af papir, toner og andre forbrugsstoffer.

Kopi-/Dokumentserverreference

Forklarer kopi- og dokumentserverfunktioner og -handlinger. Der henvises også til denne vejledning for forklaringer om, hvordan originaler placeres.

Faxreference

Forklarer faxfunktioner og -handlinger.

Printerreference

Forklarer printerfunktioner og -handlinger.

Scannerreference

Forklarer scannerfunktioner og -handlinger.

Netværksvejledning

Forklarer, hvordan maskinen konfigureres og betjenes i et netværksmiljø foruden anvendelsen af den medfølgende software.

Vejledning om generelle indstillinger

Forklarer indstillinger af Brugerfunktioner og procedurer for Adressebog såsom registrering af e-mail-adresser og brugerkoder. Se også denne vejledning for at få en beskrivelse af, hvordan maskinen tilsluttes.

Sikkerhedsreference

Denne vejledning er beregnet til maskinens administratorer. Den forklarer sikkerhedsfunktioner, som du kan bruge til at forhindre uautoriseret anvendelse af maskinen, ændringer af data eller informationsudslip. For øget sikkerhed anbefaler vi følgende indstillinger:

• Installer maskincertifikatet.

• Aktiver SSL-kryptering (Secure Sockets Layer).

• Skift administratorens brugernavn og password ved hjælp af Web Image Monitor.

Se "Sikkerhedsreference" for at få yderligere oplysninger.

Sørg for at læse denne vejledning ved indstilling af de øgede sikkerhedsfunktioner eller bruger- og administratorgodkendelse.

PostScript 3-tillæg

Forklarer, hvordan PostScript 3 installeres og anvendes.

UNIX-tillæg

Besøg vores websted eller en autoriseret forhandler for at få et "UNIX-tillæg".

Denne vejledning indeholder beskrivelser af funktioner og indstillinger, der muligvis ikke findes på denne maskine.

Oplysninger

Indeholder generelle bemærkninger om maskinen og oplysninger om varemærker på produktnavne, der er brugt i vejledningerne.

Andre vejledninger

• Vejledninger til DeskTopBinder Lite

• Installationsvejledning til DeskTopBinder Lite

• DeskTopBinder Introduktionsvejledning

• Vejledning til Auto Document Link