Oversigt over oprindelige indstillinger

Interfaceindstillinger

Beskrivelse

Maskinens IPv4-adresse

Angiv maskinens IPv4-netværksadresse.

IPv4-gatewayadresse

Angiv gatewayadressen til den router eller værtscomputer, der bruges som gateway.

Maskinens IPv6-adresse

Viser maskinens IPv6-netværksadresse.

IPv6-gatewayadresse

Viser maskinens IPv6-gatewayadresse.

Autokonfiguration for IPv6 Stateless-adr.

Angiv den automatiske konfiguration for IPv6 Stateless-adressen.

DNS-konfiguration

Foretag indstillinger for DNS-serveren.

DDNS-konfiguration

Angiver DDNS-indstillingerne.

IP-sek

Angiv maskinens IP-sek-funktion til at være aktiv/inaktiv.

Domænenavn

Angiver domænenavnet.

WINS-konfiguration

Angiver WINS-serverindstillingerne.

Effektiv protokol

Vælg den protokol, der skal anvendes i netværket.

NCP-leveringsprotokol

Vælg protokol til NCP-levering:

NW-rammetype

Vælg rammetype, hvis NetWare anvendes.

SMB-computernavn

Angiv SMB-computernavnet.

SMB-arbejdsgruppe

Angiv SMB-arbejdsgruppen.

Ethernet-hast.

Indstil adgangshastigheden for netværk.

LAN-type

Når du har installeret IEEE 802.11a/g-interfaceenheden, skal du vælge forbindelsesmåden.

Ping-kommando

Kontrollér netværksforbindelsen med pingkommandoen og den angivne IP-adresse.

Tillad SNMPv3-kommunikation

Angiv krypteret kommunikation for SNMP v3.

Tillad SSL / TLS-kommunikation

Angiv krypteret kommunikation for SSL/TLS.

Værtsnavn

Angiv Host-navn.

Maskinnavn

Angiv maskinnavn.

Kommunikationstilstand

Angiver kommunikationsmodus på det trådløse LAN.

SSID-indstilling

Angiver SSID for at skelne mellem adgangspunktet i infrastrukturtilstand eller 802.11 ad hoc-tilstand.

Ad-hoc kanal

Angiv den kanal, der skal bruges, når [802.11 Ad-hoc-tilstand] er valgt. Angiv den kanal, der passer til den type trådløst LAN, der bruges.

Sikkerhedsmetode

Angiver krypteringen af IEEE 802.11a/g (trådløst LAN).

Signal for trådløs LAN

Ved brug i infrastrukturtilstand kan du kontrollere maskinens radiobølgestatus ved hjælp af betjeningspanelet.

Gendan fabriksstandarder

Du kan nulstille indstillingerne for trådløst LAN til deres standard.

Indstillinger for filoverførsel

Menu

Beskrivelse

Leveringsindstilling

Aktiverer eller deaktiverer afsendelse af gemte eller scannede dokumenter til ScanRouterens leveringsserver.

Indsamlingsservers IPv4-adresse

Angiv indsamlingsserverens IPv4-adresse.

Fax modt. fil transmission

Angiv, hvordan faxfiler, der modtages via de forskellige linjer, skal leveres.

SMTP-server

Angiver SMTP-servernavnet.

SMTP-godkendelse

Angiv SMTP-godkendelse (PLAIN, LOGIN, CRAMMD5, DIGEST-MD5).

POP før SMTP

Angiv POP-godkendelse (POP før SMTP).

Modtagelsesprotokol

Angiv modtagelsesprotokol til modtagelse af internetfax.

POP3- / IMAP4-indstillinger

Angiv POP3/IMAP4-servernavnet til modtagelse af internetfaxer.

Administrators e-mail-adresse

Angiv administratorens e-mail-adresse.

E-mail-kommunikationsport

Angiv portnumrene til modtagelse af internetfaxer. Det angivne POP3-portnummer bruges til [POP før SMTP].

E-mail-modtagelsesinterval

Angiv tidsintervallet i minutter for modtagelse af internetfaxer via POP3- eller IMAP4-serveren.

Maks. størrelse for modt. e-mail

Angiv den maksimale e-mail-størrelse for modtagelse af internetfaxer.

Lagring af e-mail i server

Angiv, om modtagne internetfax-e-mails skal lagres på POP3- eller IMAP4-serveren.

Standardbrugernavn / password (Send)

Angiv det brugernavn og password, der er nødvendigt, ved afsendelse af scannede filer direkte til en delt mappe på en computer, der kører Windows, til en FTP-server eller til en NetWare-server.

Program. / skift / slet e-mail-meddelelse

Du kan programmere, skifte eller slette den e-mail-meddelelse, der bruges, når der sendes en internetfax eller scannet fil som vedhæftning.

Angiv afs.-navn automatisk

Angiv, om navnet på afsenderen skal angives eller ej ved afsendelse af e-mail.

Fax-e-mail-konto

Angiv e-mail-adresse, brugernavn og password til modtagelse af internetfaxer.

Intervaltid før afs. af scan. billeder

Angiver det interval, maskinen venter, før den sender en scannet fil igen, hvis den ikke kan sendes til leveringsserveren eller mailserveren.

Antal afs. af scan. billeder

Angiver et maksimalt antal gange en scannet fil gensendes til leveringsserveren eller mailserveren.