Opdatering

Fremgangsmåden for opdatering varierer, afhængigt af om printerens IP-adresse er statisk eller er erhvervet via DHCP.

Vigtigt

For en statisk IPv4-indstilling

Hvis IP-adressen eller værtsnavnet ændres, opdateres A- og PTR-posterne. Hvis A-posten registreres, registreres CNAME også. De typer CNAME, der kan registreres, er som følger:

• Ethernet og IEEE 802.11

RNPXXXXXX (XXXXXX repræsenterer de sidste 3 hexadecimale bytes i MAC-adressen)

Hvis CNAME (PRNXXXXXX) overlapper med værtsnavnet, registreres CNAME dog ikke.

For DHCPv4-indstillinger

Som erstatning for printeren opdaterer DHCP-serveren posten, og en af følgende ting vil ske:

• Når printeren får IP-adressen fra DHCP-serveren, opdaterer DHCP-serveren A- og PTR-posterne.

• Når printeren får IP-adressen fra DHCP-serveren, opdaterer printeren A-posten, og DHCP-serveren opdaterer PTR-posten.

Hvis A-posten er registreret, er CNAME også registreret. CNAME'er, der kan registeres, er som følger:

• Ethernet og IEEE 802.11

RNPXXXXXX (XXXXXX repræsenterer de sidste 3 hexadecimale bytes i MAC-adressen)

For IPv6-indstillinger

Maskinen opdaterer AAAA-posten og PTR-posten.

Den opdaterer også CNAME, når AAAA-posten er opdateret.

Når en stateless-adresse lige er indstillet, registreres den også automatisk på DNS-serveren.