Begrænsninger

Der gælder følgende begrænsninger i Windows Terminal Service-miljøet.

Disse begrænsninger er indbygget i Windows Terminal Service eller MetaFrame.

Windows Terminal Service

Nogle af printerdriverens funktioner er ikke tilgængelige i Windows Terminal Service-miljøet. I et miljø, hvor Windows Terminal Service er installeret, er nogle af printerdriverens funktioner utilgængelige, selvom der ikke anvendes nogen af funktionerne i Windows Terminal Service. Når du installerer SmartDeviceMonitor for Client i et miljø, hvor Terminal Service kører på en computer med Windows NT Server 4.0 Terminal Server Edition eller Windows 2000 Server, skal du huske at installere det vha. installationstilstanden. Her følger to metoder til installation via installationstilstanden:

1. Brug [Tilføj/fjern programmer] i [Kontrolpanel] til at installere SmartDeviceMonitor for Client.

2. Indtast følgende kommando i MS-DOS-kommandoprompten:

Indtast følgende kommando i MS-DOS-kommandoprompten for at afslutte installationstilstand.

MetaFrames [Automatiske klientprintere]

Hvis du bruger [Automatiske klientprintere], kan du vælge en logisk printer, der oprettes ved at kopiere klientens lokale printerdata til MetaFrame-serveren. Vi anbefaler kraftigt, at funktionen testes i dit netværksmiljø, før du anvender den til dit arbejde.

• Indstillingerne for ekstraudstyret bliver ikke gemt på serveren, når udstyret kobles fra. Indstillingerne for ekstraudstyret gendannes til standard, hver gang klientcomputeren logger på serveren.

• Når du udskriver et stort antal bitmap-billeder eller bruger serveren i et WAN-miljø over opkaldslinjer som ISDN, er det ikke sikkert, at der kan udskrives, eller der kan opstå fejl afhængigt af dataoverførselshastigheden.

• Når du bruger MetaFrame XP 1.0 eller nyere versioner, anbefales det, at du vælger indstillinger i [Client Printer bandwidth] under [Citrix Management Console] afhængigt af miljøet.

• Hvis der opstår en udskrivningsfejl på serveren, og udskriftsjobbet eller en printer, der er oprettet i [Automatiske klientprintere], ikke kan slettes, anbefales det, at du gør følgende:

• MetaFrame 1.8 SP3, MetaFrame XP 1.0 SP1/FR1

Vælg indstillinger i [Delete unfinished print jobs] i registreringsdatabasen.

• MetaFrame XP 1.0 FR2

Vælg indstillinger i [Delete pending print jobs at logout] under [Printer Properties Management] i Citrix Management Console.

MetaFrames [Printerdrivergendannelse]

Brug af [Printerdrivergendannelse] kan fordele printerdrivere til alle servere i en serverpark. Vi anbefaler kraftigt, at funktionen testes i dit netværksmiljø, før du anvender den til dit arbejde.

• Hvis printerdriverne ikke kopieres korrekt, skal du installere dem direkte på hver server.