Understøttede profiler

Følgende profiler understøttes:

Restriktioner på SPP, HCRP

• Der kan højst tilsluttes to Bluetooth-adaptorer eller Bluetooth-udstyrede computere samtidigt ved brug af Bluetooth-interface: én med SPP, en med HCRP.

• Når der tilsluttes mere end én Bluetooth-adaptor eller Bluetooth-udstyret computer samtidigt, vælges den første enhed, der etablerer forbindelse. Når der vælges forbindelse mellem de andre enheder, annulleres den først etablerede forbindelse.

• SPP-forbindelse understøtter ikke tovejskommunikation.

• HCRP-forbindelse understøtter tovejskommunikation.

Begrænsninger på BIP

• Ved en BIP-forbindelse skal et modul indeholdende PostScript 3 være installeret på maskinen.

• Kun én Bluetooth-adaptor eller Bluetooth-udstyret computer kan tilsluttes via BIP.

• Kun JPEG-billeder kan udskrives med BIP.

• Brugerkoder er deaktiveret for BIP.

• Du kan ikke udskrive, hvis udskriftsfunktioner er begrænsede.

• Nogle printere understøtter ikke BIP.

Instruktioner i denne manual vedrører udskrivning via HRCP. Hvis du vil udskrive ved hjælp af SPP eller BIP, skal du se den Hjælp, der følger med den Bluetooth-adapter, du vil bruge, eller Microsofts websted.