I andre tilfælde

Indsæt netværksprinterens IP-adresse og værtsnavn i værtsfilen på den computer, der bruges til udskrivning. Metoder til tilføjelse varierer afhængigt af operativsystemet.

Windows 95/98/Me

1. Kopiér \WINDOWS\HOSTS.SAM til det samme bibliotek, og giv det navnet "HOSTS" uden filtypeangivelse.

2. Åbn filen "\WINDOWS\HOSTS", der blev oprettet med f.eks. notesblokfiler.

3. Indsæt en IP-adresse og et værtsnavn i værtsfilen i følgende format:

192.168.15.16  host  # NP

"192.168.15.16" er IP-adressen, "host" er printerens værtsnavn, og "#N" erstattes af kommentarer. Indsæt et mellemrum eller et tabulatorstop mellem hhv. "192.168.15.16" og "host" og mellem "host" og "#NP". Brug en linje til dette format.

4. Gem filen.

Windows 2000/XP/Vista, Windows Server 2003, Windows NT 4.0

1. Åbn værtsfilen ved f.eks. at bruge notesblokfiler.

Værtsfilen ligger i følgende mappe:

\WINNT\SYSTEM32\DRIVERS\ETC\HOSTS

"\WINNT" er det bibliotek, hvor Windows 2000/XP, Windows Server 2003 og Windows NT 4.0 installeres.

2. Indsæt en IPv4- eller IPv6-adresse og et værtsnavn i værtsfilen i følgende format:

192.168.15.16  host  # NP

"192.168.15.16" er IPv4-adressen, "host" er printerens værtsnavn, og "#NP" erstattes af kommentarer. Indsæt et mellemrum eller et tabulatorstop mellem hhv. "192.168.15.16" og "host" og mellem "host" og "#NP". Brug en linje til dette format.

2001:DB::100 host # NP

"2001:DB::100" er IPv6-adressen, "host" er printerens værtsnavn, og "#NP" erstattes af kommentarer. Indsæt et mellemrum eller et tabulatorstop mellem hhv. "2001:DB::100" og "host", og mellem "host" og "#NP", hvor du skal bruge én linje til dette format.

3. Gem filen.