Oplysninger om systemlog

Brug følgende kommando, hvis du vil se oplysninger i systemloggen:

Meddelelse

Problem og løsninger

account is unavailable:

Same account name be used.

Brugerkonto er deaktiveret. Dette kan skyldes, at der bruges det samme kontonavn som til administratorkontoen.

account is unavailable:

The authentication password is not set up.

Brugerkonto er deaktiveret. Dette kan skyldes, at der ikke er angivet et password til godkendelse, og at der kun er angivet en krypteringskonto.

account is unavailable:

encryption is impossible.

Kryptering er ikke mulig, og kontoen er deaktiveret. Dette kan skyldes, at:

• Sikkerhedsmodulet er ikke installeret.

• Der er ikke angivet et password til kryptering.

add_sess_IPv4: bad trap <IPv4 address> community <community name>

IPv4-adressen (0.0.0.0.) er ikke tilgængelig, når områdeadgangstypen er TRAP. Angiv værts-IPv4-adressen for TRAP-destinationen.

add_sess_IPv6: bad trap <IPv6 address> community <community name>

IPv6-adressen [::] er ikke tilgængelig, når områdeadgangstypen er TRAP. Angiv værts-IPv6-adressen for TRAP-destinationen.

add_sess_IPv4: community <community name> already defined.

Det samme gruppenavn findes allerede. Brug et andet gruppenavn.

add_sess_IPv6: community <community name> already defined.

Det samme gruppenavn findes allerede. Brug et andet gruppenavn.

add_sess_IPX: bad trap <IPX address> community <community name>

IXP-adressen (00:00:00:00:00:00) er ikke tilgængelig, når områdeadgangstypen er TRAP. Angiv værts-IPX-adressen for TRAP-destinationen.

add_sess_ipx: community <communityname> already defined.

Det samme gruppenavn findes allerede. Brug et andet gruppenavn.

adjust time server <NTP server name> offset: xx sec.

ncsd oplyser dig om NTP-serverens timing, og om hvorvidt systemuret er indstillet.

NTP-server: NTP-servernavn

offset: antallet af sekunders forsinkelse (minus antallet, hvis en forhåndstid er angivet)

authenticated

Ansøgeren er godkendt.

authenticating

Ansøgeren med adgangspunktet (EAP eller WPA).

Authentication mode mismatch

Godkendelsestilstanden for adgangspunktet er en anden end godkendelsestilstanden for ansøgeren.

Brug godkendelsestilstanden mellem adgangspunktet og ansøgeren.

Client EAP method rejected

Godkendelsestilstanden for adgangspunktet er en anden end godkendelsestilstanden for ansøgeren.

Brug den samme godkendelsestilstand mellem adgangspunktet og ansøgeren.

Client password rejected

Klientens password blev afvist. Kontroller klientens password.

Client TLS certificate rejected

Klientens TLS-certifikat blev afvist. Kontrollér certifikatet.

cipher suite mismatch

Uni-cast/multi-cast suite (TKIP/AES/WEP) for adgangspunktet er en anden end den, der bruges af ansøgeren.

connecting

Ansøgeren venter på trådløs tilslutning til adgangspunktet.

Current Interface Speed: xxxMbps

Netværkshastighed (10 Mbps, 100 Mbps eller 1 Gbps).

Duplicate IP = <IP address> (from <MAC address>).

Den samme IP-adresse (IPv- eller IPv6-adresse) blev brugt. Hver IP-adresse (IPv4- eller IPv6-adresse) skal være entydig. Kontrollér adressen for enheden som angivet i [MAC-adresse].

IEEE 802.11 Card does NOT support WPA .

Et trådløst kort, der ikke understøtter WPA, er installeret. Installer et trådløst kort, der understøtter WPA.

IEEE 802.11 Card Firmware REV.<version>

Viser versionsnummeret på 802.11-kortets firmware.

IEEE 802.11 card removed

Det trådløse kort, der administreres af ansøgeren, er blevet fjernet.

IEEE 802.11 current channel <channel nember>

Viser det aktuelle kanalnummer for det aktive, trådløse kort (i ad hoc- og infrastrukturtilstand).

IEEE 802.11 interface down

IEEE 802.11-interfacet, der administreres af ansøgeren, er deaktiveret eller kan ikke tilsluttes adgangspunktet.

IEEE 802.11 interface up

IEEE 802.11-interfacet, der administreres af ansøgeren, er aktiveret eller er tilsluttet adgangspunktet.

IEEE 802.11 MAC Address = <MAC address>

Viser MAC-adressen for det trådløse interface.

IEEE 802.11 SSID <ssid> (AP MAC Address <MAC address>)

Adgangspunktets MAC-adresse og SSID er tilsluttet i infrastrukturtilstand.

IEEE 802.11 <communication mode> mode

Viser IEEE 802.11-kommunikationstilstanden.

inetd start.

Tjenesten inetd er startet.

Interface (interface name): Duplicate IP Address (<IP address>).

Den samme IP- (IPv4- eller IPv6-)adresse blev brugt. Hver IP-adresse skal være entydig. Kontrollér adressen for enheden som angivet i [IP-adresse].

< Interface > started with IP: < IP-adresse >

IP-adresse (IPv4- eller IPv6-adresse) er angivet for interfacet og arbejder.

< Interface >: Subnet overlap.

Den samme IP-adresse (IPv- eller IPv6-adresse) og undernetnetmasken bruges i en anden enhed.

LEAP challenge to access point failed

LEAP-challenge til adgangspunktet mislykkedes.

MIC failure TKIP counter measures started

Ansøgeren, der bruger TKIP, har registreret to tilfælde af manipulation inden for 60 sekunder og har påbegyndt modforanstaltninger.

MIC failure TKIP counter measures stopped

Modforanstaltninger stoppede efter 60 sekunder (da ansøgeren, der brugte TKIP, påbegyndte modforanstaltninger mod manipulation).

no RADIUS/authentication server

Ansøgeren har modtaget en meddelelse, der oplyser, at der ikke kan findes en brugbar RADIUS-server.

no smart card detected on device

PEAP/GTC (Generic Token Card) er valgt, men der blev ikke fundet et chipkort, der bruger GTC-godkendelse.

no WPA information element in probe response, rescanning

Der er ingen WPA-oplysninger om svaret fra SSID-proben for det adgangspunkt, du vil bruge. Ansøgeren scanner igen.

server certificate invalid

Server-id er deaktiveret. Kontrollér servergodkendelsen.

server identity invalid

Server-id er deaktiveret. Kontrollér servergodkendelsen.

server not trusted

Der er ikke længere tillid til RADIUS-serveren.

session IPv4 <community name> not defined.

Det nødvendige gruppenavn er ikke defineret.

session IPv6 <community name> not defined.

Det nødvendige gruppenavn er ikke defineret.

session_ipx <community name> not defined.

Det nødvendige gruppenavn er ikke defineret.

shutdown signal received. network service rebooting...

Tjenesten smbd er startet.

SMTPC: failed to get smtp server ip-address.

SMTP-serverens IP-adresse kunne ikke findes. Dette kan skyldes, at:

• Den angivne DNS-server kunne ikke findes.

• Der er ikke oprettet forbindelse til netværket.

• Den angivne DNS-server kunne ikke findes.

• Der er angivet en forkert DNS-server.

• Den angivne IP-adresse til SMTP-serveren kunne ikke findes i DNS-serveren.

SMTPC: failed to connect smtp server. timeout.

Forbindelse til SMTP-serveren mislykkedes på grund af timeout. Dette kan skyldes, at det angivne SMTP-servernavn er forkert, eller at der ikke er etableret forbindelse til netværket, eller at netværkskonfigurationen er forkert, så der ikke kommer svar fra SMTP-serveren. Kontrollér SMTP-servernavnet eller netværksforbindelsen og konfigurationen.

SMTPC: refused connect by smtp server.

Tilslutning til SMTP-serveren afvises. Det kan skyldes, at der er angivet en anden server end SMTP-serveren, eller at det angivne SMTP-serverportnummer er forkert. Kontrollér SMTP-servernavnet, portnummeret eller SMTP-serverportnummeret.

SMTPC: no smtp server. connection close.

Forbindelse til SMTP-serveren mislykkedes, da der ikke var noget svar fra SMTP. Det kan skyldes, at der er angivet en anden server end SMTP-serveren, eller at det angivne SMTP-serverportnummer er forkert. Kontrollér SMTP-servernavnet, portnummeret eller SMTP-serverportnummeret

SMTPC: failed to connect smtp server.

Forbindelse til SMTP-serveren mislykkedes. Dette kan skyldes, at der ikke er etableret forbindelse til netværket, at netværkskonfigurationen er forkert, så der ikke kommer svar fra SMTP-serveren, eller at det angivne SMTP-servernavn er forkert, eller at den angivne IP-adresse på SMTP-serveren ikke kunne findes i DNS-serveren, eller at der er angivet en anden server end SMTP-serveren, eller at det angivne SMTP-serverportnummer er forkert.Kontroller DNS-serverens IP-adresse og SMTP-serverens IP-adresse eller SMTP-servernavnet og SMTP-portnummeret eller SMTP-serverens SMTP-portnummer eller netværksforbindelsen og konfigurationen.

SMTPC: username or password wasn't correct. [response code] (oplysninger)

Forbindelse til SMTP-serveren mislykkedes, fordi det angivne SMTP-brugernavn er forkert, eller det angivne SMTP-password er forkert. Kontrollér SMTP-brugernavnet og passwordet.

Snmp over IPv4 is ready

Kommunikation over IPv4 med snmp er mulig.

Snmp over IPv6 is ready.

Kommunikation over IPv6 med snmp er mulig.

Snmp over ipx is ready.

Kommunikation over IPX med snmp er mulig.

snmpd start.

Tjenesten snmpd er startet.

started.

Direkte udskrivning er startet.

Started.

Funktionen Bonjour (rendezvous) er aktiveret.

stopped

Ansøgeren afslutter.

success key received

Ansøgeren modtog EAP-Success-nøglen.

success but invalid key

Ansøgeren modtog en meddelelse, der oplyste, at EAP-godkendelsen lykkedes, men EAPOL-nøglen var ugyldig.

Terminated.

Funktionen Bonjour (rendezvous) er deaktiveret.

There is problem in dhcp server operation.

Der er et problem med DHCP-serveren.

Hvis flere DHCP-servere er aktive på netværket, skal du kontrollere, at de tildeler entydige IP-adresser til hver maskine.

trap account is unavailable.

v3Trap kan ikke sendes. Det kan skyldes, at Trap-destinationskontoen er en anden end den konto, der er angivet af printeren.

unauthenticated

Godkendelsen mislykkedes. Ansøgeren blev nægtet adgang til adgangspunktet eller blev ikke godkendt.

waiting for keys

Ansøgeren venter på sessionsnøglen.

WPA supplicant started

WPA-ansøgeren er startet.

WPA supplicant unbound

WPA-ansøgeren er ikke tilsluttet det ikke-bundne adgangspunkt.

WS-Device started.

WS-enhed er startet.

WS-Printer started.

WS-printer er startet.