SNMP

Hvis du bruger SNMP-administratoren, kan du få oplysninger om printeren.

Den SNMP-agent, der bruges på UDP og IPX, indgår i det indbyggede Ethernet-kort og den IEEE 802.11b-interfaceenhed, der kan installeres som ekstraudstyr på printeren.

Denne maskine understøtter også SNMPv3, hvilket øger brugergodkendelse, datakryptering og sikkerheden for adgangskontrol.

Du skal angive maskinens krypterede password for at kryptere kommunikation med SNMPv3.

Vigtigt

Standardgruppenavnene er [public] og [admin]. Du kan få MIB-oplysninger med disse gruppenavne.

Start SNMP Setup Tool

• Windows 95/98/Me, Windows 2000, Windows NT 4.0:

Klik på knappen [Start].

Peg på [SmartDeviceMonitor for Admin] i menuen [Programmer].

Klik på [SNMP Setup Tool].

• Windows XP/Vista:

Klik på knappen [Start].

Peg på [SmartDeviceMonitor for Admin] i menuen [Alle programmer].

Klik på [SNMP Setup Tool].

Understøttede MIB'er (SNMPv1/v2)

• MIB-II

• PrinterMIB

• HostResourceMIB

• IPv6-TCP-MIB

• IPv6-UDP-MIB

• IPv6-MIB

• IPv6-ICMP-MIB

• RicohPrivateMIB

Understøttede MIB'er (SNMPv3)

• MIB-II

• PrinterMIB

• HostResourceMIB

• IPv6-TCP-MIB

• IPv6-UDP-MIB

• IPv6-MIB

• IPv6-ICMP-MIB

• RicohPrivateMIB

• SNMP-FRAMEWORK-MIB

• SNMP-TARGET-MIB

• SNMP-NOTIFICATION-MIB

• SNMP-USER-BASED-SM-MIB

• SNMP-VIEW-BASED-ACM-MIB