pathmtu

Brug kommandoen "pathmtu" til at vise og konfigurere funktionen for PathMTU-service Discovery med.

Se indstillingerne

msh> pathmtu

Konfiguration

msh> pathmtu {on|off}

• Standarden er "on".

• Hvis MTU-størrelsen på de sendte data er større end routerens MTU, vil routeren erklære den for umulig at sende, og kommunikationen mislykkes. Hvis dette sker, skal du vælge "off" for "pathmu" for at optimere MTU-størrelsen og undgå, at dataoutput mislykkes.

• Afhængigt af miljøet, kan oplysninger muligvis ikke indhentes fra routeren, og kommunikationen mislykkes. Hvis dette sker, skal du vælge "off" for "pathmtu".