ipp

Brug kommandoen "ipp" til at vise og konfigurere IPP-indstillinger med.

Visning af indstillinger

Følgende kommando viser de aktuelle IPP-indstillinger:

msh> ipp

Konfiguration af IPP-timeout

Angiv, i hvor mange sekunder computeren skal vente, før et afbrudt udskriftsjob annulleres. Tiden kan angives til et sted mellem 30 til 65535 sekunder.

msh> ipp timeout [30-65535]

Konfiguration af IPP-brugergodkendelse

Brug IPP-brugergodkendelse, når brugerne kun skal kunne udskrive med IPP. Standarden er "off".

msh> ipp auth {basic|digest|off}

• Brugergodkendelsesindstillingerne er "basic" og "digest".

• Hvis der er angivet brugergodkendelse, skal du registrere et brugernavn. Du kan registrere op til 10 brugere.

Konfiguration af IPP-brugernavn

Konfigurér IPP-brugere i overensstemmelse med følgende meddelelser:

msh> ipp user

Følgende meddelelse vises:

msh> Input user number (1 to 10):

Indtast et nummer, et brugernavn og et password.

msh> IPP user name:user1

msh> IPP :*******

Når du har konfigureret indstillingerne, vises følgende meddelelse:

User configuration changed.