bonjour (rendezvous)

Brug kommandoen ;quot;bonjour (rendezvous);quot; til at vise (rendezvous)-relaterede indstillinger.

Se indstillingerne

Bonjour-indstillinger vises.

msh> bonjour

Indstilling af Bonjour-servicenavn

Du kan angive servicenavnet for Bonjour.

msh> bonjour cname “computer name

• Computernavnet kan bestå af op til 63 alfanumeriske tegn.

• Hvis du ikke angiver en tegnstreng, vises den aktuelle indstilling.

Indstilling af oplysninger om placering af installationsprogrammet til Bonjour

Du kan indtaste oplysninger om, hvor printeren er installeret.

msh> bonjour location “location

• Du må højst indtaste 32 alfanumeriske tegn som oplysning om placering.

• Hvis du ikke angiver en tegnstreng, vises den aktuelle indstilling.

Indstilling af prioritetsrækkefølge for hver protokol

• msh> bonjour diprint [0-99]

• msh> bonjour lpr [0-99]

• msh> bonjour ipp [0-99]

Du kan angive prioritetsrækkefølgen for "diprint", "lpr" og "ipp". De laveste numre angiver højeste prioritet.

IP TTL-indstilling

msh> bonjour ip ttl [1-255]

Du kan angive IP TTL (det antal routere, en pakke kan passere igennem).

• Standard er 255.

Nulstilling af oplysninger om computernavn og placering

Du kan nulstille oplysningerne om computernavn og placering.

msh> bonjour clear {cname|location}

• cname: Nulstil computernavnet. Standardcomputernavnet vises, når computeren genstartes.

• placering: Nulstil oplysningerne om placering. De tidligere oplysninger om placering slettes.

Interfacekonfiguration

msh> bonjour linklocal “interface_name”

• Hvis du ikke angiver et interface, vælges Ethernet-interfacet automatisk.

• Hvis der er installeret mange forskellige typer interface, skal du konfigurere det interface, der kan kommunikere med en linklocal-adresse.

• Hvis du ikke angiver et interface, bruges Ethernet-interfacet automatisk.

• wlan kan kun angives, hvis IEEE 802.11-interfacet er installeret.

Interface

Konfigureret interface

ether

Ethernet-interface

wlan

IEEE 802.11-interface

Indstilling af IPP-SSL-udskrivning

msh> bonjour ippport {ipp|ssl}

• Hvis IPP-SSL-udskrivning er indstillet til ssl, vil IPP-portnummeret vises som 443, og IPP-SSL-udskrivningen udføres med højere sikkerhedsniveau.

• Hvis IPP-SSL-udskrivning er indstillet til ipp, vil IPP-portnummeret vises som 631. Port 631 er porten for normal IPP-udskrivning.