Afsendelse af besked pr. e-mail

For at bruge Besked pr. e-mail efter anmodning skal der udføres følgende konfigurationsopgaver i Web Image Monitor.

1. Log på til Web Image Monitor i administrativ tilstand.

2. Klik på [Konfiguration] i menuområdet, og klik derefter på [E-mail] i området [Enhedsindstillinger].

3. Foretag følgende indstillinger:

• E-mail-adresse for besked pr. e-mail: Indtast adressen vha. alfanumeriske tegn.

• Modtag besked pr. e-mail: Angiv, om der skal bruges Besked pr. e-mail efter anmodning.

• Brugernavn for besked pr. e-mail: Indtast administratorens brugernavn som mail-ophavspersonens navn.

• Password for besked pr. e-mail: Indtast password for brugeren af Besked pr. e-mail.

4. Klik på [OK].

5. Klik på [Log ud].

6. Afslut Web Image Monitor.

Format for beskeder pr. e-mail efter anmodning

For at bruge besked pr. mail skal du sende en besked pr. e-mail efter anmodning til denne maskine.

Indtast følgende vha. din mail-software:

Emne

Beskrivelse

Emne (henvist til som Emne)

Indtast en anmodning mht. enheden. Yderligere oplysninger findes i tabellen nedenfor.

Fra (henvist til som Fra)

Angiv en gyldig e-mail-adresse. Enhedsoplysningerne sendes til den adresse, der angives her.

Bemærk

• En mail-meddelelse må ikke fylde mere end 1 MB.

• E-mailen bliver måske ufuldstændig, hvis den sendes straks efter, der er tændt for maskinen.

Emnefelt

Format: devicestatus?parameter-name=parameter[&=parameter][& =parameter]...

Bemærk

• Der skelnes mellem store og små bogstaver i emnefeltet.

• Parameternavne kan skrives i hvilken som helst rækkefølge.

Kodeeksempler på emnefelt

Kodeeksempel

Handling

devicestatus?request=sysconfig& format=text&lang=en

Enhedens oplysninger om systemkonfiguration afsendes i engelsk tekstformat.

devicestatus?request=sysconfig

Enhedens oplysninger om systemkonfiguration afsendes i et forudindstillet format og sprog.

Bemærk

Parametre

Parameter

Betydning

Standard

request

Information der skal indhentes

Obligatorisk

format

Mail-format

Mail afsendes i det format, der er forudindstillet for hver enkelt mail-adresse.

lang

Sprog til mail-tekst

Mail afsendes i det sprog, der er forudindstillet for hver enkelt e-mail-adresse.

Parametre, der angiver den information, der skal indhentes

Information der skal indhentes

Parameter

Oplysninger om systemkonfiguration

sysconfig

Oplysninger om netværkskonfiguration

netconfig

Oplysninger om printerkonfiguration

prtconfig

Oplysninger om tilbehør

supply

Oplysninger om enhedsstatus

status

Parametre, der angiver mail-format

Mail-format

Parameter

Tekst

text

HTML

html

XML

xml

Bemærk

Parametre, der angiver sprog for mail-tekstfelter

Sprog

Parameter

Japansk

ja

Engelsk

en