Om menu og tilstand

Der kan bruges to forskellige indstillinger i Web Image Monitor: brugertilstand og administratortilstand.

De viste punkter kan variere afhængigt af maskintypen.

Om gæstetilstand

I brugertilstand kan du se maskinstatus, indstillinger og status for udskriftsjob, men du kan ikke ændre maskinindstillingerne.

nummereret billedforklaring

1. Start

Fanerne [Status], [Konfiguration], [Tæller] og [Forespørgsel] vises. Oplysninger om fanemenuen vises i arbejdsområdet.

2. Dokumentserver

Vis lagrede filer på dokumentserveren.

3. Fil modtaget pr. fax

Vis modtagne faxfiler.

4. Printer: Udskriftsjob

Giver mulighed for at vise en liste over job af typerne Prøvetryk, Sikker udskrift, Gem udskrift midlertidigt og Lagret udskrift.

5. Job

Vis alle udskriftsfiler.

6. Konfiguration

Vis aktuel maskine og netværksindstillinger.

Administrativ tilstand

I administrativ tilstand kan du konfigurere forskellige maskinindstillinger.

nummereret billedforklaring

1. Start

Fanerne [Status], [Konfiguration], [Tæller] og [Forespørgsel] vises. Oplysninger om fanemenuen vises i arbejdsområdet.

2. Dokumentserver

Vis lagrede filer på dokumentserveren.

3. Printer: Udskriftsjob

Giver mulighed for at vise en liste over job af typerne Sikker udskrift, Prøvetryk, Gem udskrift midlertidigt og Lagret udskrift.

4. Job

Vis alle udskriftsfiler.

5. Adressebog

Brugeroplysninger kan registreres, vises, ændres og slettes.

6. Konfiguration

Du kan vælge systemindstillinger til maskinen, interfaceindstillinger og sikkerhedsindstillinger.

7. Nulstil enhed

Klik for at nulstille printeren. Hvis et udskriftsjob er ved at blive behandlet, nulstilles printeren, når jobbet er udskrevet. Denne knap findes på Øverste side.

8. Nulstil printerjob

Klik for at nulstille aktuelle udskriftsjob og udskrive job i køen. Denne knap findes på Øverste side.