Visning af Øverste side

Dette afsnit omhandler den øverste side, og det beskrives, hvordan du får vist Web Image Monitor

Vigtigt

1. Start webbrowseren.

2. Indtast "http://(maskinens IP-adresse eller værtsnavn)/" i webbrowserens URL-bjælke.

Den øverste side i Web Image Monitor vises.

Hvis maskinens værtsnavn er registreret på DNS- eller WINS-serveren, kan du indtaste det.

Når du angiver SSL, der er en protokol til krypteret kommunikation, i et miljø, hvor der bruges servergodkendelse, skal du indtaste "https://(maskinens IP-adresse eller værtsnavn)/".

Hver Web Image Monitor-side er opdelt i følgende områder:

nummereret billedforklaring

1. Menuområde

Hvis du vælger menuen, vises dens indhold i arbejdsområdet eller i underområdet.

2. Faneområde

Der vises yderligere oplysninger om hver menu.

3. Overskriftsområde

Der vises en dialogboks, hvor du kan skifte mellem bruger- og administratortilstand. De tilhørende menuer vises.

Der vises et hyperlink til hjælp og en dialogboks til søgning efter nøgleord.

4. Hjælp

Du kan bruge Hjælp til at få vist eller hente indhold fra hjælpefilen.

5. Visningsområde

Her vises indholdet af det punkt, du har valgt i menuområdet.

Maskinens oplysninger i visningsområdet opdateres ikke automatisk. Klik på [Opdatér] øverst til højre i visningsområdet for at opdatere maskinoplysningerne. Klik på webbrowserens [Opdatér]-knap for at opdatere hele browserskærmen.

Bemærk

• Når du bruger et værtsnavn under Windows Server 2003 eller Windows Vista med IPv6-protokollen, skal du udføre værtsnavnsfortolkning via en ekstern DNS-server. Værtsfilen kan ikke bruges.