Klargøring af Printserver

Dette afsnit forklarer, hvordan maskinen konfigureres som en Windows-netværksprinter. Maskinen er konfigureret til at gøre det muligt for netværksklienter at bruge den. Når netværksprinteren er tilsluttet via SmartDeviceMonitor for Client, kan du indstille printermeddelelsesfunktionen til at give klienter besked om resultaterne af deres udskriftsjob.

Vigtigt

1. Åbn vinduet [Printere og faxenheder] i menuen [Start].

Vinduet [Printere og faxenheder] vises.

2. Klik på ikonet for den maskine, du vil bruge. Klik på [Egenskaber] i menuen [Filer].

3. Klik på [Del denne printer] på fanen [Deling].

4. Hvis du vil dele maskinen med brugere, der har en anden version af Windows, skal du klikke på [Yderligere drivere...].

Hvis du har installeret en anden driver ved at vælge [Del som:] under installationen af printerdriveren, kan du springe dette trin over.

5. Klik på [OK],og luk derefter printeregenskaberne.

Relaterede emner

Udskrivning af meddelelse via SmartDeviceMonitor for Client