Symboler

Denne vejledning anvender følgende symboler:

ADVARSEL

Angiver vigtige oplysninger om sikkerhed.

Sørg for at læse disse bemærkninger, som findes i Om denne maskine. At undlade dette kan medføre alvorlige skader eller dødsfald.

FORSIGTIG

Angiver vigtige oplysninger om sikkerhed.

Sørg for at læse disse bemærkninger, som findes i Om denne maskine. At undlade dette kan medføre mindre eller større skader, samt skader på maskinen eller ejendom.

Vigtigt

Angiver punkter, som du skal være opmærksom på, når du bruger maskinen, og forklaringer på sandsynlige årsager til papirstop, beskadigelse af originaler eller tab af data. Sørg for at læse disse oplysninger.

Bemærk

Angiver yderligere forklaringer af maskinens funktioner og instruktioner i løsning af brugerfejl.

Reference

Dette symbol findes i slutningen af afsnit. Det angiver, hvor du kan finde yderligere relevante oplysninger.

[ ]

Angiver navnene på tasterne, der vises på maskinens displaypanel.

Angiver navnene på tasterne på maskinens betjeningspanel.