Manualer til denne maskine

Læs de vejledninger, der er relevante for, hvad du ønsker at udføre med maskinen.

Vigtigt

Om denne maskine

Sørg for at læse Sikkerhedsoplysninger i denne vejledning, før du anvender maskinen.

Denne vejledning giver en introduktion til maskinens funktioner. Den forklarer også betjeningspanelet, forberedelsesprocedurer for anvendelse af maskinen, hvordan tekst indtastes, og hvordan indholdet på de medfølgende cd-rom'er installeres.

Fejlsøgning

Indeholder en vejledning i løsning af generelle problemer og forklarer udskiftning af papir, toner og andre forbrugsstoffer.

Kopi-/Dokumentserverreference

Forklarer funktioner og betjening af kopimaskine og dokumentserver. Denne manual indeholder også forklaringer om placering af originaler.

Faxreference

Forklarer faxfunktioner og -handlinger.

Printerreference

Forklarer printerfunktioner og -handlinger.

Scannerreference

Forklarer scannerfunktioner og -handlinger.

Netværksvejledning

Forklarer, hvordan maskinen konfigureres og betjenes i et netværksmiljø samt anvendelse af den medfølgende software.

Vejledning om generelle indstillinger

Forklarer indstillinger af Brugerfunktioner og fremgangsmåder for Adressebog som f.eks. registrering af e-mail-adresser og brugerkoder. Denne manual indeholder også forklaringer om tilslutning af maskinen.

Sikkerhedsreference

Denne manual er beregnet til administratorer af maskinen. Den forklarer sikkerhedsfunktioner, som du kan bruge til at forhindre uautoriseret anvendelse af maskinen, beskytte data mod uønskede ændringer eller informationslækage. For yderligere sikkerhed anbefaler vi, at du først udfører følgende indstillinger:

• Installér enhedscertifikatet.

• Aktivér SSL-kryptering (Secure Sockets Layer).

• Skift administrators brugernavn og password ved hjælp af Web Image Monitor.

Læs Sikkerhedsreference for at få yderligere oplysninger.

Husk at læse denne manual, når du indstiller de ekstra sikkerhedsfunktioner eller bruger- og administratorgodkendelse

PostScript 3-tillæg

Forklarer, hvordan Postscript 3 konfigureres og betjenes.

UNIX-tillæg

For "UNIX-tillæg" bedes du besøge vores websted, eller kontakte en autoriseret forhandler.

Denne vejledning giver beskrivelser af funktioner og indstillinger, der muligvis ikke findes på denne maskine.

Oplysninger

Indeholder generelle oplysninger om maskinen samt oplysninger om de varemærker eller produktnavne, der er anvendt i manualerne.

Andre manualer

• Manualer til DeskTopBinder Lite

• Installationsvejledning til DeskTopBinder Lite

• Introduktion til DeskTopBinder

• Vejledning til Auto Document Link