Bemærkninger til brugere af faxenheden (ekstraudstyr)

billede

Konformitetserklæring

Bemærkning til brugere i EEA-lande

Produktet opfylder de væsentligste krav og bestemmelser i Europa-Parlamentets og rådets direktiv 1999/5/EF af 9. marts 1999 om radio- og teleterminaludstyr samt gensidig anerkendelse af deres konformitet.

Bemærkning til brugere med adgang til analog PSTN i EEA-lande

Dette produkt er beregnet til at kunne få adgang til analog PSTN i alle EEA-lande. Lokal PSTN-kompatibilitet afhænger af switch-indstillingerne i softwaren. Kontakt din servicerepræsentant, hvis dette produkt skal flyttes til et andet land. I tilfælde af problemer bør servicerepræsentanten kontaktes med det samme.

EU-Konformitetserklæringen findes på URL-adressen: http://www.ricoh.co.jp/fax/ce_doc/, hvor du derefter kan vælge det pågældende produkt.