Varemærker

Adobe, Acrobat, Acrobat Reader, Adobe Type Manager, Flash, Macromedia, PageMaker, PostScript og Reader er enten registrerede varemærker eller varemærker, der tilhører Adobe Systems Incorporated i USA og/eller andre lande.

Apple, AppleTalk, EtherTalk, Macintosh, Mac OS og TrueType er varemærker, der tilhører Apple Inc., og som er registreret i USA/og eller andre lande.

Bonjour® er et registreret varemærke, der tilhører Apple Inc.

Varemærket Bluetooth® og de tilhørende logoer er registrerede varemærker, der tilhører Bluetooth SIG, Inc., og Ricoh Company, Ltd. benytter udelukkende disse varemærker i henhold til licens.

Citrix® og MetaFrame® er registrerede varemærker, der tilhører Citrix Systems, Inc.

Linux® er et registreret varemærke, der tilhører Linus Torvalds i USA og andre lande.

Microsoft®, Windows®, Windows NT®, Windows Server® og Windows VistaTM er enten registrerede varemærker eller varemærker, der tilhører Microsoft Corporation i USA og/eller andre lande.

Monotype er et registreret varemærke, der tilhører Monotype Imaging, Inc.

Netscape og Netscape Navigator er registrerede varemærker, der tilhører Netscape Communications Corporation.

Novell, NetWare, NDS og NDPS er registrerede varemærker, der tilhører Novell, Inc.

PCL® er et registreret varemærke, der tilhører Hewlett-Packard Company.

PowerPC® er et varemærke, der tilhører International Business Machines Corporation i USA og/eller andre lande.

RED HAT er et registreret varemærke, der tilhører Red Hat, Inc.

Sun, Sun Microsystems, Sun-logoet, Solaris, Java, Java Coffee Cup-logoet, J2SE og alle varemærker og logoer, der har Java som udgangspunkt, er varemærker eller registrerede varemærker, der tilhører Sun Microsystems, Inc. i USA og andre lande.

UNIX er et registreret varemærke i USA og andre lande, som benyttes i henhold til en licens, der udelukkende tildeles via X/Open Company Limited.

UPnP er et varemærke, der tilhører UPnP Implementers Corporation.

Alle andre varemærker, der nævnes heri, tjener kun som identifikation og kan være varemærker, der tilhører de respektive selskaber. Vi har ingen rettigheder til disse varemærker.

De korrekte navne tilhørende Windows-operativsystemet er følgende: