Scannereigenschappen

In dit gedeelte worden de instellingen van de scannereigenschappen uitgelegd.

Om het scherm voor scannereigenschappen te openen, drukt u op de toets [Gebruikerstools/Counter]. Zie de Bedieningshandleiding Standaardinstellingen voor meer informatie over het opgeven van instellingen.

Beschikbare items in Algemene Instellingen

Items

Beschrijving

Titel veranderen

Stelt de te gebruiken index in als de lijst met bestemmingen van dit apparaat wordt weergegeven.

Bestem.lijst van de bez.server bijwerken

Stelt u in staat de bestemmingslijst van de bezorgingsserver bij te werken door op [Bestem.lijst van de bez.server bijwerken] te drukken. Om deze functie te gebruiken, zet u [Bezorgingsoptie] onder [Systeeminstellingen] op [Aan].

Bestemming zoeken

Geef de standaard zoekbestemmingslijst van het adresboek van het apparaat of de LDAP-server op. Om in een LDAP-server te zoeken, registreert u de LDAP-server onder [Systeeminstellingen] en zet u [LDAP zoeken] op [Aan].

TWAIN Standby Tijd

Selecteer het antwoord van het apparaat als een clientcomputer de TWAIN-scanner probeert te gebruiken terwijl die bezig is met scannen.

Bestemmingslijst Display Prioriteit 1

Selecteer de standaardbestemmingslijst vanuit de bestemmingslijst van het apparaat of vanuit de bestemmingslijst die door de bezorgingsserver wordt beheerd.

Best.lijst Display Prioriteit 2

Geef aan of de e-mailbestemmingslijst of de mapbestemmingslijst prioriteit heeft.

Afdr. & verw. Scanlogboek

Geef het antwoord van het apparaat op als het maximumaantal scannerlogboeken wordt overschreden.

Scanlogboek afdrukken

Hiermee kunt u het scanlogboek afdrukken. Het scanlogboek wordt vervolgens verwijderd.

Scanlogboek verwijderen

Hiermee kunt u het scannerjournaal verwijderen zonder het af te drukken.

Beschikbare items in Scaninstellingen

Items

Beschrijving

A.C.S.Gevoeligheidsniveau

Hiermee kunt u het gevoeligheidsniveau instellen voor het beoordelen van kleur/zwart-wit bij het scannen van originelen, wanneer [ScanType] is ingesteld op [Autom. kl.sel].

Wachttijd voor volg. orig.: Glasplaat

Geeft aan welke bewerking het apparaat uitvoert terwijl het wacht op aanvullende originelen na het scannen via de glasplaat.

Wachttijd voor volgend orig.: SADF

Stelt de bewerking van dit apparaat voor de wachtrij voor extra originelen in na het scannen van originelen via de automatische documenteninvoer (ADF).

Achtergrondbelichting van ADS (Kleur)

Stelt het niveau van [Autom. Bel.] in bij het scannen van originelen in kleur. [Autom. Bel.] corrigeert de scanbelichting om de resolutie van transparante originelen of papier dat niet wit is, zoals krantenpapier, te verbeteren.

Beschikbare items in Verzendinstellingen

Items

Beschrijving

Compressie (Zwart/Wit)

Geef een compressiemethode op voor bestanden die in zwart-wit zijn gescand.

Compressie (Grijswaarden/Kleur)

Geef een compressiemethode op voor bestanden die in grijswaarden of in kleur zijn gescand.

Hoge compressie PDF-niveau

Geef de datacompressiemethode op voor Hoge compressie PDF-bestanden.

Max. E-mailform.

Geef aan of de grootte van e-mails met bijlagen moet worden beperkt.

E-mail delen & verzenden

Geef aan of bestanden waarvan de in [Max. E-mailform.] opgegeven grootte wordt overschreden, al dan niet moeten worden gesplitst en vervolgens als meerdere e-mails moeten worden verzonden.

Als [Ja (per max. formaat)] is geselecteerd, is het mogelijk, afhankelijk van de e-mailsoftware, dat het ontvangen gesplitste bestand niet kan worden hersteld.

Addit. E-mailinform. invoegen

Geef aan of u al dan niet een standaardbericht wilt bijvoegen bij scanbestanden die per e-mail worden verzonden. Als u [Aan] selecteert, moet u ook de taal opgeven waarin het bericht wordt verzonden.

Aant. cijf. vr enk. pag. best.

Instelling van het aantal cijfers voor serienummers van bestanden die uit één pagina bestaan.

E-mail methode opgeslagen bestand

Instelling van de standaardwaarde die bepaalt of een bestand als bijlage wordt meegezonden of dat een URL link wordt verzonden, als opgeslagen bestanden per e-mail worden verzonden.

Beschikbare items in Oorspr. instellingen

Items

Beschrijving

Menu beveiligen

Instelling van het standaardtoegangsniveau voor functies waarvan andere gebruikers dan de beheerder de instellingen kunnen veranderen.