De dialoogconsole starten

U kunt een PostScript-bestand maken en bewerken voor afdrukken en het vervolgens downloaden naar de printer.

Belangrijk

1. Selecteer [Dialoogconsole starten...] in het menu [Hulpprogramma].

Open het venster om te bewerken. De menubalk van de Dialoogconsole verschijnt.

2. Typ de PostScript-opdracht in het editorscherm.

Als u een PostScript-bestand wilt bewerken, selecteert u [Open] in het menu [Bestand].

U kunt de tekenreeks zoeken of vervangen door gebruik te maken van het menu [Zoeken].

3. Als u het PostScript-bestand wilt afdrukken nadat u het heeft bewerkt, selecteert u [Download bovenste venster] in het menu [Console].

Het PostScript-bestand wordt naar de printer gestuurd.

Het vak [Antwoord van de printer] wordt geopend, afhankelijk van het PostScript-bestand dat u heeft verstuurd.

4. Selecteer [Terug naar hoofdmenu] in het menu [Console] om het PostScript-bestand te sluiten.