Zone selecteren

Onder AppleTalk kunt u de zone wijzigen waartoe de printer behoort.

Belangrijk

Mac OS

1. Klik in het menu [Hulpprogramma] op [Zone selecteren...].

De zone waartoe de printer behoort en een lijst met beschikbare zones worden weergegeven.

2. Selecteer de zone waaraan u de printer wilt toewijzen en klik vervolgens op [Wijzig].

Er verschijnt een bevestigingsmelding.

3. Klik op [Doorgaan].

Er verschijnt een bevestigingsmelding.

4. Klik op [OK].

5. Klik in het Apple-menu op [Kiezer].

6. Klik op het pictogram van [AdobePS].

7. Selecteer de zone die u heeft gewijzigd in de lijst [AppleTalk zone:].

8. Klik in de lijst [Selecteer een PostScript-printer:] op de naam van de printer die u wilt gebruiken.

9. Sluit het dialoogvenster [Kiezer].

Mac OS X

1. Klik in het menu [Hulpprogramma] op [Zone selecteren...].

De zone waartoe de printer behoort en een lijst met beschikbare zones worden weergegeven.

2. Selecteer de zone waaraan u de printer wilt toewijzen en klik vervolgens op [Wijzig].

Er verschijnt een bevestigingsmelding.

3. Klik op [Doorgaan].

Er verschijnt een bevestigingsmelding.

4. Klik op [OK].

5. Klik in het menu [Printer Utility for Mac], klik op [Kies printer...].

6. Selecteer de zone die u heeft gewijzigd in de lijst [Beschikbare netwerkzones:].

7. Selecteer in de lijst [Beschikbare printers:] het model van de printer dat u gebruikt en klik op [Kies].