PS-lettertypen downloaden

U kunt de PS-lettertypen downloaden naar het geheugen of de harde schijf van de printer.

Belangrijk

1. Selecteer [PS-lettertypen downloaden...] in het menu [Bestand].

2. Klik op [Toevoegen aan lijst].

Het dialoogvenster waarin u lettertypen kunt selecteren, opent .

3. Klik om de gewenste lettertypenbestanden te selecteren, en klik vervolgens op [Openen].

De lijst met de mogelijke lettertypen verschijnt.

4. Na toevoegen van alle te downloaden lettertypen, klikt u op [OK].

Het dialoogvenster met geselecteerde te downloaden lettertypen opent.

5. Klik op [Downloaden].

De lettertypen worden gedownload, en de downloadstatus wordt weergegeven.

6. Als het voltooiingsbericht wordt weergegeven, klikt u op [OK].

7. Klik op [Annuleren].