Het PPD-bestand instellen

1. Start het printerinstallatieprogramma

2. Klik op [Toevoegen].

Voor Mac OS X 10.4 of hoger

Klik op een printer waarbij "AppleTalk" is aangegeven in de kolom "Verbinding".

Als de zone is ingesteld, klikt u op [Meer Printers...] en selecteert u de zone in het tweede snelmenu.

Overige versies van Mac OS X

Klik op [AppleTalk] in het eerste snelmenu.

Als de zone is ingesteld, selecteert u de zone in het tweede snelmenu.

3. Selecteer de printer, en selecteer de producent ervan in het snelmenu [Printermodel:].

In Mac OS X 10.4 of hoger, selecteert u de printer die u gebruikt uit het pop-up menu [Druk af met].

Een lijst printertypen wordt weergegeven.

4. Selecteer het PPD-bestand voor het model dat u gebruikt en klik op [Toevoegen].

5. Sluit het printerinstallatieprogramma af.