Printerinstellingen maken vanuit een toepassing

U kunt printerinstellingen maken voor een specifieke toepassing.

Om printerinstellingen te maken voor een specifieke toepassing, opent u het dialoogvenster printereigenschappen in die toepassing. Hieronder vindt u informatie over het maken van instellingen voor de toepassing WordPad in Windows NT 4.0.

1. Klik in het menu [Bestand] op [Afdrukken].

Het dialoogvenster [Afdrukken] verschijnt.

2. Selecteer de gewenste printer in de lijst [Naam] en klik vervolgens op [Eigenschappen].

Het dialoogvenster Printereigenschappen verschijnt.

3. Maak de noodzakelijke instellingen en klik vervolgens op [OK].

4. Klik op [OK] om het afdrukken te starten.