Windows Me - USB

Belangrijk

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB"-poort, toegevoegd aan het venster [Printers].

1. Download de USB-afdrukondersteuning van de website van de leverancier.

Gebruik een zoekopdracht om de naam van uw model te vinden en download vervolgens USB Printing Support van de website van de leverancier.

Sla het op waar u het makkelijk kunt bereiken.

2. Download het printerstuurprogramma van de website van de leverancier en pak het vervolgens uit.

Pak het uit waar u het makkelijk kunt bereiken.

3. Verbind de printer met de USB-kabel aan de computer.

Zorg dat de USB-kabel goed is aangesloten. Klik op [Volgende >].

4. Klik in de wizard Nieuwe hardware gevonden op [Zoeken naar een geschikt stuurprogramma voor mijn apparaat[aanbevolen]] en vervolgens op [Volgende >].

5. Schakel het selectievakje [Een locatie opgeven] in en klik vervolgens op [Bladeren...].

Het dialoogvenster [Zoeken naar een map] verschijnt.

6. Geef de locatie van USB Printing Support op en klik vervolgens op [Volgende >].

7. Controleer de locatie en klik vervolgens op [Volgende >].

USB-afdrukondersteuning is geïnstalleerd.

8. Klik op [Voltooien].

Indien het printerstuurprogramma al is geïnstalleerd, wordt plug en play ingeschakeld en wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers]. Klik op [Volgende >].

9. Installeer het printerstuurprogramma. Klik op [Zoeken naar het beste stuurprogramma voor uw apparaat.[Aanbevolen]] en klik vervolgens op [Volgende >].

10. Schakel het selectievakje [Een locatie opgeven] in en klik vervolgens op [Bladeren...].

Het dialoogvenster [Zoeken naar een map] verschijnt.

11. Geef de locatie op waar de bronbestanden van het printerstuurprogramma zijn opgeslagen en klik vervolgens op [Volgende >].

12. Controleer de locatie en klik vervolgens op [Volgende >].

De wizard Printer toevoegen start.

13. Klik op [Voltooien].

De installatie is voltooid. Na een succesvolle installatie wordt het pictogram van de printer die is aangesloten op de "USB001"-poort toegevoegd aan het venster [Printers].