Het PostScript 3 printerstuurprogramma (Windows 4.0) installeren

Belangrijk

1. Download het Postcript 3-printerstuurprogramma van de website van de leverancier.

Gebruik een zoekterm om de naam van uw model te vinden, download vervolgens het PostScript 3-printerstuurprogramma van de website van de leverancier.

Sla het op waar u het makkelijk kunt bereiken.

[Opgeslagen bestand] is een zelf-uitpakkend bestand. U dient het vooraf uit te pakken. De map [Opgeslagen bestand] wordt later aangemaakt.

2. Klik op de map [Opgeslagen bestand] en vervolgens op [Disk1].

3. Dubbelklik op [SETUP.EXE].

De wizard Printer toevoegen start.

4. Klik op [Netwerk printerserver] en klik vervolgens op [Volgende >].

5. Dubbelklik in het venster [Gedeelde printers] op de computernaam die u wilt gebruiken als afdrukserver.

6. Selecteer de gewenste printer en klik vervolgens op [OK].

7. Geef aan of u de printer als standaardprinter wilt instellen en klik vervolgens op [Volgende >].

8. Geef aan of u een testpagina wilt afdrukken en klik vervolgens op [Voltooien].

Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.