Het PostScript 3-printerstuurprogramma (Windows XP, Windows Server 2003 / 2003 R2) installeren

Belangrijk

1. Sluit alle actieve toepassingen af.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma start.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De standaard interfacetaal is Engels.

Het printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd in de geselecteerde taal. Het Engelse printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd wanneer één van de volgende talen is geselecteerd: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4. Klik op [PostScript 3-printerstuurprogramma].

De wizard Printer toevoegen start.

5. Klik op [Volgende >].

6. Klik op [Netwerkprinter, of een printer die met een andere computer is verbonden] en vervolgens op [ Volgende >].

7. Selecteer [Zoeken naar printer] en klik vevrolgens op [Volgende >].

8. Dubbelklik in het venster [Gedeelde printers] op de computernaam die u wilt gebruiken als afdrukserver.

9. Selecteer de gewenste printer en klik vervolgens op [Volgende >].

10. De installatie van het printerstuurprogramma start.

11. Klik op [Volgende >].

Schakel het selectievakje [Ja] in om de printer als standaardprinter te configureren.

12. Klik op [Voltooien].

Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.