Het PostScript 3-printerstuurprogramma (Windows XP, Windows Server 2003 /2003 R2 - TCP/IP) installeren

Belangrijk

1. Sluit alle actieve toepassingen af.

2. Plaats de cd-rom in het cd-romstation.

Het installatieprogramma start.

3. Selecteer een interfacetaal en klik vervolgens op [OK].

De standaard interfacetaal is Engels.

Het printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd in de geselecteerde taal. Het Engelse printerstuurprogramma wordt geïnstalleerd wanneer één van de volgende talen is geselecteerd: Suomi, Magyar, Cestina, Polski, Portugues, Russian, Catala, Turkce.

4. Klik op [PostScript 3-printerstuurprogramma].

De wizard Printer toevoegen start.

5. Klik op [Volgende >].

6. Klik op [Lokale printer verbonden aan deze computer.], en vervolgens op [Volgende >].

7. Klik op [Creëer een nieuwe poort:].

8. Klik [DeskTop Binder - SmartDeviceMonitor], en klik vervolgens op [Volgende >].

9. Klik op [TCP/IP] en vervolgens op [Zoeken].

Een lijst met printers die gebruik maken van TCP/IP verschijnt.

10. Selecteer de gewenste printer en klik vervolgens op [OK].

Alleen printers die reageren op een signaal vanaf de computer verschijnen in beeld. Als u een apparaat wilt gebruiken dat hier niet staat vermeld, klikt u op [Adres opgeven] en voert u vervolgens het IP-adres of de hostnaam van het apparaat in.

11. Controleer of de naam is geselecteerd van het apparaat waarvoor u het stuurprogramma wilt installeren en klik vervolgens op [Volgende >].

12. Wijzig desgewenst de naam van de printer en klik vervolgens op [Volgende >].

Schakel het selectievakje [Ja] in om de printer als standaardprinter te configureren.

13. Geef aan of u de printer wilt delen en klik vervolgens op [Volgende >].

14. Geef aan of u een testpagina wilt afdrukken en klik vervolgens op [Volgende >].

15. Klik op [Voltooien].

De installatie van het printerstuurprogramma start.