Het PostScript 3 printerstuurprogramma (Windows 95/98/Me - IPP) installeren

Belangrijk

1. Download het PostScript 3-printerstuurprogramma van de website van de leverancier.

Gebruik een zoekterm om de naam van uw model te vinden, download vervolgens het PostScript 3-printerstuurprogramma van de website van de leverancier.

Sla het op waar u het makkelijk kunt bereiken.

[Opgeslagen bestand] is een zelf-uitpakkend bestand. U dient het vooraf uit te pakken. De map [Opgeslagen bestand] wordt later aangemaakt.

Het installatieprogramma start.

2. Klik op de map [Opgeslagen bestand] en vervolgens op [Disk1].

3. Dubbelklik op [SETUP.EXE].

De wizard Printer toevoegen start.

4. Klik op [Volgende >].

5. Klik op [Lokale printer] en vervolgens op [Volgende >].

Een dialoogvenster voor het selecteren van de printerproducent en modelnaam verschijnt.

6. Selecteer de naam van het apparaat waarvoor u het printerstuurprogramma wilt installeren en klik vervolgens op [Volgende >].

7. Klik in het venster [Beschikbare poorten:] op [Printerpoort] en vervolgens op [Volgende >].

8. Wijzig desgewenst de naam van de printer en klik vervolgens op [Volgende >].

Schakel het selectievakje [Ja] in om de printer als standaardprinter te configureren.

9. Geef aan of u een testpagina wilt afdrukken en klik vervolgens op [Voltooien].

10. Ga in het menu [Start] naar [Instellingen] en klik vervolgens op [Printers].

Het scherm [Printers] wordt geopend.

11. Klik op het pictogram van de printer die u wilt gebruiken. Klik in het menu [Bestand] op [Eigenschappen].

12. Klik bij het tabblad [Details] op [Toevoegen poort...].

13. Klik op [DeskTop Binder - SmartDeviceMonitor] in de lijst [Overige] en vervolgens op [OK].

14. Klik op [IPP].

15. Voer in het vak [Printer-URL], "http://(IP-adres van het apparaat of naam van de host)/printer" als het adres van de printer in.

Wanneer serververificatie wordt uitgevoerd, voer "https://(IP-adres van het apparaat of naam van de host)/printer" (Internet Explorer 5.01, of een hogere versie moet geïnstalleerd zijn) in om SSL (een protocol voor gecodeerde communicatie) uit te voeren.

(voorbeeld van een IP-adres: 192.168.15.16)

http://192.168.15.16/printer

https://192.168.15.16/printer

U kunt "http://IP-adres van het apparaat of naam van de host/ipp" invoeren als IP-adres van de printer.

Als het adres "192.168.001.010" is, moet u dit invoeren als "192.168.1.10" om verbinding te kunnen maken met het apparaat.

16. Voer een naam in voor identificatie van de printer in [IPP-poortnaam]. Gebruik een andere naam dan een bestaande poortnaam.

Als u hier geen naam opgeeft, wordt het adres dat is ingevoerd in het vak [Printer-URL] de IPP-poortnaam.

17. Klik op [Gedetaill. instellingen] om de proxyserver, de IPP-gebruikersnaam en andere instellingen te configureren. Voer deze instellingen in en klik vervolgens op [OK].

18. Klik op [OK].

19. Controleer of de geselecteerde poort is gemarkeerd in [Afdrukken naar de volgende poort] en klik vervolgens op [OK].

20. Start de computer opnieuw op om de installatie te voltooien.