Afdrukken met een virtuele printer

Om direct vanaf een gespecificeerde virtuele printer af te drukken, wijst u de virtuele printer aan in de printopdracht. Voordat u de eerste keer gaat afdrukken geeft u de virtuele printer aan die u wilt gebruiken.

1. Log in op Web Image Monitor als beheerder.

Raadpleeg voor details over log-in gebruikersnaam en wachtwoord de Netwerkhandleiding.

2. Klik in het menu-gebied op [Configuratie], en daarna op [Printer Basisinstellingen] in de categorie 'Printer'.

3. Selecteer [Actief] in [Virtuele printer], en klik vervolgens op [OK].

4. Stuur een opdracht vanaf uw computer.

lpr

C:\>lpr -S "printer's IP address" [-PVirtual Printer Name] [-ol] \path name\file name

rcp

c:> rcp [-b] \path name\file name [\path name\file name...] printer's host name:["Virtual Printer Name"]

ftp

ftp> put \path name\ file name [Virtual Printer Name]