Spoolafdrukken

Met Spoolafdrukken kunt u afdruktaken die worden overgedragen vanaf een computer, tijdelijk opslaan om ze af te drukken wanneer ze zijn overgedragen. Dit verkort de afdruktijd doordat de efficiëntie van de printer toeneemt.

Belangrijk

Spoolafdrukken instellen

Spoolafdrukken kan door middel van telnet of met de Web Image Monitor worden ingesteld.

• Web Image Monitor gebruiken

Raadpleeg de Netwerkhandleiding of de Help voor meer informatie.

• Telnet gebruiken

Type in 'spoolsw spool on' om spoolafdrukken in te stellen.

Raadpleeg de Netwerkhandleiding voor meer informatie over telnet.

Een lijst gespoolde taken bekijken op het bedieningspaneel.

Een lijst gespoolde taken kan worden bekeken op het scherm van het bedieningspaneel, als Spoolafdrukken is ingesteld.

Druk op de toets [Printer] en vervolgens op [Takenlijst spoolen]. Een lijst van gespoolde taken verschijnt.

• Taken verwijderen

Selecteer de bestanden die verwijderd moeten worden en druk op [Verwijderen].

Gespoolde taken bekijken/verwijderen in Web Image Monitor

Start Web Image Monitor en geef het IP-adres van het apparaat op in de adresbalk. Zo krijgt u de bovenste pagina te zien.

Zie de Netwerkhandleiding voor meer informatie.