Windows - Een afdruktaak annuleren vanaf de computer

U kunt een afdruktaak vanaf de computer annuleren als de overdracht van afdruktaken nog niet is voltooid.

1. Dubbelklikkoppeltekenop het pictogram van de printer in het systeemvak van Windows.

Een venster opent met alle afdruktaken die momenteel in de afdrukwachtrij staan. Controleer de huidige status van de taak die u wilt annuleren.

2. Selecteert de naam van de te annuleren taak.

3. Klik in het menu [Document] op [Annuleren].

4. Druk op de toets [Printer] op het bedieningspaneel van het apparaat.