Een uitgesteld afdrukbestand afdrukken

De volgende procedure geeft uitleg over het afdrukken van een Uitgesteld afdrukbestand met de PCL 6/5e en het RPCS-printerstuurprogramma. Voor meer informatie over het afdrukken van een Uitgesteld afdrukbestand met PostScript 3 printerstuurprogramma raadpleegt u het PostScript 3 Supplement dat als een PDF-bestand op de cd-rom staat.

Belangrijk

1. Uitgestelde afdruk configureren via de eigenschappen van het printerstuurprogramma.

Zie de relevante Help-bestanden voor meer informatie over het configureren van het printerstuurprogramma.

2. Klik op [Details...], en geef vervolgens een gebruikers-ID op in het vak [Gebruiker-ID:].

3. Afdrukken starten vanuit het dialoogvenster [Afdrukken] van de toepassing.

De Uitgestelde afdruktaak wordt naar het apparaat gestuurd en opgeslagen.

4. Druk op het bedieningspaneel van het apparaat op de toets [Printer] om het Printerscherm weer te geven.

5. Druk op [Afdruktaken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

6. Druk op [Lijst uitgest. afdr.tk].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Een lijst van Uitgestelde afdrukbestanden, opgeslagen op het apparaat, wordt weergegeven.

Afhankelijk van de beveiligingsinstellingen, worden bepaalde afdruktaken mogelijk niet weergegeven.

7. Selecteer het afdrukbestand dat u wilt controleren en druk vervolgens op [Afdrukken].

Illustratie scherm bedieningspaneel

Het bevestigingsscherm wordt weergegeven.

8. Druk op [Ja].

Het uitgestelde afdrukbestand wordt afgedrukt.

Druk op [Nee] om het afdrukken te annuleren.