Beveiligde afdruk

Gebruik deze functie om privacy te behouden bij het afdrukken van vertrouwelijke documenten op een apparaat in een gedeeld netwerk. Het is normaal gesproken mogelijk met het bedieningspaneel gegevens af te drukken als deze eenmaal op het apparaat zijn opgeslagen. Wanneer u Beveiligde afdruk gebruikt is het niet mogelijk af te drukken tenzij een wachtwoord wordt ingevoerd op het bedieningspaneel van het apparaat. Uw vertrouwelijke documenten zijn beschermd tegen bekijken door anderen.

Verwante onderwerpen

Een beveiligd afdrukbestand afdrukken
Beveiligde afdrukbestanden verwijderen